clear någonting.... :P

Haha åå typiskt mig att köpa någonting bara för att det ser lite annorlunda ut och vill veta vad det är för något ;) Har köpt någon konstig genomskinlig mascara ( vet inte varför) men jag har sökt på Google (min bästa vän ) vad det är för något och jag kom fram till att det är en helt vanlig mascara utan färg ;p Jag undrar om jag ens kommer att använda den men aja e man smart så är man!
SORRY FÖR DÅLIG UPPDATERING!

Mins ni?..

Ja mins ni för typ en månad sen då jag berättade om en överraskning som kanske kunde dyka upp?:O Och ja det kommer att dyka en snart hoppas jag nu har väntat länge nog snart hoppas jag iallafall.. vi får väll se hur det går<3

en bild till min nya header^^

hej ni får en liten snik pik på en bild som jag ska ha i min nya header^^<33 v(på mig hehe)

Det sötaste jag kanske har sett^^

kolla in 2:02 in i klippet söt tycker jag:´)

Belibers här har ni^^

Ja här har jag en godbit till alla bilbers där ute som läser min blogg, ja som ni alla kanske vet så kommer Justin till globen och ni som inte vet vart man köper biljetter eller när dom kommer ut så råkar jag veta det åt er och har till och med ordnat en länk till er varsågod! http://www.ticnet.se/event/justin-bieber-biljetter/226105 dom kommer ut PÅ fredag klockan 09:00. Men själva konsären är 22 april 2013.

Hellow!

Blir ett litet snabbinlägg nu ska snart ut och springa-.-'
Vet det är inte likt mig men jag moste hålla igong för att få en fin kropp licksom ... Och juset ska bort imorgon och kommer inte hem fråns på söndag och jag vet inte om jag har något internätt dit vi ska men vi får väll se..Hm nästa vecka ska jag nog ringa lina och så ska jag nog fråga om hon har lust att börja ut och springa med mig hon kommer nog inte tro sina öron då...

vaken...

Ja nu så har jag precis vaknat eller ja väckts av min mamma;p kom hem halv tolv igår kväll det. Det är inte kul att åka bil i åtta timmar i streck! eller ja vi stannade på tvåå ställen men det var typ i fem minuter.. Ska antagligen jobba lite idag hoppas iallafall på det vill ha pengar pengar pengar!
hehe nedå tycker facktist att det är lite kul att jobba^^

RSS 2.0