Ahaha jag bara älskar den här^^


Änglar på dumburken

Ja ni nu är den här dagen nästan avklarad eftersom att jag måste lägga mig tidigt ska åka till Uppsala kl,7:00 i morgon bitti... mamma ska tävla så jag ställer upp och följer med mäst bara för att jag älskar Namin min mammas häst den allra gosigaste och finaste araben som finns måste jag nog skryta om^^ Och jag va aldrig med Lina för jag jobbade i 4 timmar men jag får ju iallafall betalt jag jorde nog över 100 sallader i dag men jag jorde bara 19 mackor men ja ni vi får se om jag hinner blogga i helgen ni lär väl märka det antar jag hej då natti natti<33

JobbJobb

Tjo tjena mitt bena ^^ åå gud mins ni den frasen den sa man jämt när man var liten så gullig man var x) Nått som inte var lika gulligt men var roligt att säga var ju tjo tjena mellan bena '-' haha åå gud vad jag ägde ut alla när jag var liten! nedå ni var säkert också gulliga som jag! jag hadde jätte ståra ögon som satt presis bredvid varandra såg ut som en liten fluga spiiiiiiispiiiiiiii.... Men nu ska jag göra mig iårdning för att dra till grannen min och hjälpa till att göra lite mackor gör flera inläggg sen för jag ska antagligen vara med lilla lina (qaww.blogg.se) och sedan äta och rida på min sötnos Svinto!

Iceage4 SHEK!

Va på premiären på iceage4 idag den var har helt okej men min favvo är trean jag gillar back eller vad var det den en ögna saken hette? :O jag har också köpt nya shorts och en ny bikini överdel bilder kommer så smoning om.. Men filmen iallafall var ganska rolig tycker jag för jag och alla små barn i salongen skrattade iallfall hela tidenX) men det var bara jag och småbarnen. Anna,Moa och Lolla skrattade inte ens halften så mycket som jag.. inte små barnen heller nu när jag tänker efter... men aja här kommer en bild på min hund Maj som har deckat här bredvid mig jag kanske ska kolla så att hon lever? :O sorry det är webkam bild..

Katten på bordet

Haha ja ni Rosa min lilla katt smög sig upp på bordet och äter rästerna på en tallrik och snäll som jag e så sägger jag inte åt henne utan jag sätter i gång webbkameran och tar en suddig bild på henne ^^

Paparazzi-SNSD

Girl generation har lagt sin nya låt för nåra dagar sen nu och jag har lyssnat på den såklart^^ Och jag måste nog sejja att jag är lite besviken den byter stil för ofta men refengen är bra det är väll det som räknas antar jag eller ja jag vet inte vad vet jag inget typ men jaja ha de bra nu alla!

cimorelli hänt något?

Ja vad har hänt med cimorelli? Dom har ju totalt förendrats eller är det bara jag som tycker det eller jämför dom här videona.
 
NU-
 
 
 
DÅ-
 
 

Iphone 5?

E re bara jag som tycker att det är coolt om det här är den nya Iphone modellen eller?
 

Hajsan X)

Hemma från bröllopet nu blev lite senare en jag tänkt mig och jag kom hem tidigt därifrån årkade inte stan kvar på resten av festen bland alla full gubbar-.-' men det har facktist varitt ganska kul endån min faster var jätte fin<33 och förlåt för bilden ser ut som nån jävla gris

Midsommar afton<33

Nu så ska jag snart åka iväg på bröllop det är min faster som ska gifta sig ska väll bli kul^^ Jag har på mig kläningen jag hadde på mig på skolavslutningen ... Kommer inte ihem frons minst typ 9 tror jag men vi får väll se ^^ Men ha en förjavla bra midsommar afton nu på er alla!!!
 

Klädmiss

Haha ja inte är det lätt Katy ;)
 
 

Nja tror inte det..

Titteln på den här videon är AMAZING 10 YEAR OLD SINGER! men så AMAZING är det inte när låten värkar vara för svår för ungen jag fattade inte ens vilken låt det var fråns 1:10 in i låten -.-' Och är det bara jag som blir skrämd av den där ungens alla min spel :O Och hon är ju 10 år och är det bara jag som ser att hon är fult sminkad? ;Pthohopp

Ååå fuck jag har klippt mig det är skit kort nu!!! vad ska man göra för att håret ska växa fortare alla tips är välkommna! här kommer en video vist är dom ducktiga?^^

En till bild från skolavslutningen!

Ja jag vte min näsa ser hel jävla störd ut på den där bilden -.-'skolavslutning sommaren kommer!

En bild på mig från gårdagens skolavslutning, det var fint väder och det gillar väll alla? förlåt återigen fär min ur dåliga uppdhatering :/ ska bli bättre  nu lovar!


Sommar nu!!

Har nu kommit fram till att det är sommar jippi!! och här kommer 2 bilder sen i går när jag och Moa,Lollo och Anna hade vatten krig^^


Nya skor

Hej på er nu har jag köpt skor till skolavslutningen dom blev väll ganska bra tror jag men bilden är jätte dålig men jaja dom är finare irl!
Förlåt..

Förlåt för at jag har varit som jag varit mot dig den senaste veckan...har inte någon förklaring till varför men du sk veta att jag ångrar mig hoppas du gå tar min ursäckt och du ska  veta att jag älskar dig!!

FUCK AINA(STAVNING-.-')

Eh jaha polisen eller vad ni  nu är min bror har inte gjort nogot fel det va en olyckshendelsa det var en jävla ruta kan ni inte släppa det och gå vidare som normala personer gör !

Annis2000


RSS 2.0