Ett nytt år nya förutsättningar

Förutsättningarna för i år blir att koncentrera mig på betygen å dansen! Men jag ska inte glömma bort mina underbara vänner! Både gammal å nya finns i minnet och ska ej glömma dom. Mina vänner e underbara å kommer alltid å vara de även fast jag kanske inte hade tänkt att umgås lika mycke med några pågrund av lite andra saker så kommer dom endån förbli underbara .HABETT GOTT NYTT ÅR!❤️Trött på att vara sjuk
Bilderna är från julafton<3

Mina smycken tag

Har inte så mycke smycken att visa er men de här är dom jag har och jag gillar dom. Dom silvriga smyckena är äkta och jag har fått dom  Present av släktingar :3 De guldiga har jag ingen aning om ,om de är äkta eller inte men det tvivlar jag starkt på att dom är . Jag har inte så mycke örhängen som ni kanske ser här nedan för och det beror på att jag har i hela mitt liv fått alärgiska reaktioner på oäkta örhängen och nu på senaste tid även börjar fått de mot äkta.. :/ men aja :3SmileSom vanligt så blir man sjuk på lovet så jävla Nice asså 😤man måste ju få fira med ett stor smile!

Julklappar

Här är några ev julklapparna som jag fick e otroligt nöjd över vad jag fick önskade mig allt som kommer på bild;) men hollister byxorna har inte kommit en dadi beställde dom från USA.. Och där det står makeupstore ska symbolisera  att jag fick ett presentkort å sminkning där ;) 

JuldagenDagens kläd val å smycken 
Tröja:MQ
Byxor:Zara
Örhängen:Esprit
Länkarmband:Pandora
Halsband:Guldfynd 

RSS 2.0