Frånvaro på högsta nivå!

Ja här kommer ett inlägg i tystnaden då minst anar det ! Hehe japp det har hänt en hel del men vissa saker har jag bestömt mig för att inte prata om på bloggen men lite information har jag till er ;)
Fick beskedet om att det faktiskt blir en tävling nu i februari så det ska ju bli awesome ! Och något som suger e att jag börjar bli sjuk , även fast jag egentligen ville bli det och bara få sova ut men det är helt fel läge för de nu har en massa i skolan nu och har flera träning jag vill gå på innan tävlingen och snart så ä de ju konfirmation ! Ska förresten ta och färga håret nu ... med helt fel färg!!! min hår färg fans inte så jag ska testa att va tråkigt brun ett tag tills jag hittar rätt färg och färgar rödbrun igen ! ;)
EN LÅT! <3

Dance is My life!


Träning ger färdighet

Åååhhh men herre Gud vad tränings värk jag har gaaaahh!!! Har haft träning 3 dagar i streck två veckor i rad ,haha jag kan knappt gå ... Men det e klart värt det dansa är bland det bästa jag vet och för att bli en bra dansare måste man ha kondition och styrka i armar och ben och vig måste man också vara ! Och för att bli det så gäller det att träna träna och träna (och förstås äta bra och sova bra) Och igår så var 9 stycken av os tävlingsdansare från wendlas och dansade på en basketmatch det var as kuuuuul!! Haha jag Har aldrig sett en basket match förut XD . Och nu kommer vi till den delen i inlägget då jag sk berätta något mindre kul , jag kommer vara väldigt dålig på att blogga dom kommande veckorna (ja ungefär lika dålig som jag har varit dom här senaste veckorna...) det beror på att jag har många träningar och skolan börjar nu på måndag så jag måste plugga en hel del osv ... Men jag sk blogga men bara inte så mycket så sluta inte läsa min blogg bara för det kommer komma inlägg endån;) <3


RSS 2.0