Jag vill sova

Asså jag e dö trött har ont i huvudet de trycker bakom ögonen .. Jag måste få en riktig jävla sovmorgon nu!!


Ny gjorda naglar och dålig ipadkamera

Har precis gjort mina naglar och så skulle ja ju ta kort på dom och lägga upp här men ne ne ingen fokus ville funka osv .. Måste skaffa en bra kamera !


Jobba ,dansa , rida

Kliver upp rider drar till sommarjobbet kommer hem drar till dansen kommer hem e dö trött , välkommen till mitt sommarlov xD


Glad midsommar i förväg

Nu åker jag till Lollos stuga tills på söndag och där fins värken teckning eller Internet :( syns på söndag!

https://cdn3.cdnme.se/3398903/7-3/pic_51c324e6ddf2b34389ad01b1.jpg" class="image">


Det går framåt

Det gick bra att rida med Ella och Mini Topp idag. Jag jobbade mycke på att han skulle gå fram idag och de gjorde han ,vi gick fram en bra lång bit utan något som hälst problem :) Men jag jobbade inte lika mycke på formen men de skötte han bra en dån . Och mamma fick leka fotograf idag men ipaden så fick lite bilder, inte så bra men de e iallafall bilder ;)(ingnorera mitt face hade Inge smink)


Ridning

Svinto e så så så duktig jag älskar den där hästen!! I söndags när vi var ute och red var han as duktig arbetade perfa fast ja jag hjälpte väll till då men ;) Han gick i form hela tiden och skritta på bra även när Ella och Toppan gick bakom , Svinto har haft en aning problem med att gå först ute i naturen jag vet inte varför men han vägrar bara att gå fram då. Men i söndags gick han först den sista biten utan någon som hälst problem. När vi red idag så skötte han sig lika bra vi jobbade mycke på formen och han såg ricktigt bra ut men han var inte alls lika sugen på att gå längst fram idag... Men vi ska jobba mycke på de den här sommaren ;)


Får betalt för att chilla

Haha ja första dan på sommar jobbet och de enda jag typ gjorde va att sitta i en soffa och titta på film :)


Dansa, Jobba, Rida

E as förkyld!!! Och jag har dans träning idag och jag ska rida .. Hur ska jag orka de ? Får bita ihop för jag måste träna och jag vill rida! Och så ska jag ju börja mitt sommar jobb imorgon så jag får inta vara sjuk nu har inte tid . Men pappa kommer snart med lite bylla mat åt mig som lite tröst :)


Skolavslutnings kläder!

Kommer inte ihåg hur mycket något sv de kostade så jag berättar bara vart dom e köpta .
Klänning : Nelly.com
Skor: DNA
Örhängen: Cubus


Nu startar jag igen :D

Nu så när det e sommarlov så kan jag börja blogga igen :). Har inte bloggat sen före julas haha jag e så duktig på de här med blogg osv! Men nu e terminen slut och jag har fått mina betyg som kunde ha varigt bättre men jag e nöjd endån, för jag har höjt vissa betyg men inte alla dock. Men jag har hela nian på mig att förbättra mig :). Tänkte lägga ut bilder sen med min usla iPad kamera på vad jag hade på mig på skolavslutningen och vart jag köpt då och sånt ! Här e mina betyg .


RSS 2.0