Ny köpt

Har vart på stan med Mami å Dadi idag för att dadi tyckte att jag behövde en ny jacka , för att min skinnjacka var alldeles för tunn å kall . Så vi åkte in till stan å jag hittade en fin jacka från MQ för 1699kr märke Stockh LM . Och så hittade jag en billig väst från Vero Moda för 250kr märke Vero Moda .


Måste ha!

Saker jag måste ha innan det här året e slut! Det nästa av de ska jag köpa i Stockholm , och lite av det kan jag köpa hör hemma i Östersund ;) och vissa saker köper jag på nätet , om det fins någon snäll där ute som känner för att ge mig en present helt random så ser ni ju här vad jag vill ha ;)


Det e svårt att se ljus när de e så mörkt

Ibland så undra man bara hur fan du tänker? När ska du fatta? När ska du förstå? Vet inte riktigt om jag årkar med dig längre, känns ba som om du sviker mig om och om igen! Du säger att du ska förändras men jag ser aldrig noge nytt i dig. När ska du ta det här på allvar? Ibland så undra jag hur jag årkar..


Haha OMG..

Hur sk jag hinna med allt.. Haha anmäler ba till fler och fler danser, och går ba mer läxor , och jag vill hinna med vänner och sånt haha hur ska jag hinna? <3 ( arkiv bild)


Sep. 04, 2013

Märks att skolan börjat .. Alla prov och läxor va strömmar in och jag vill hinna med att dansa va med vänner planera mer inför Stockholm , och fredag den 13 .. Ska till Stockholm den sista november och vara där i två nätter och gå på Globen och göra stan så klart! E typ as gla för att Anna ska följa med mig vilket kommer bli as Nice!! Vi flyger så klart ner eftersom att jag vägrar sitta på ett tåg i 6 timmar .. Fredag den 13 ska jag vara ensam hemma tills lördag natt så ska planera ihop mig med vännerna mina å planera en massa kult ;) om någon vill träffas så hör ba av er då;) kommer nog inte ha så jätte mycke att göra igentligen ,:p men de e ba skönt att vara hemma själv vet inte varför? Kanske ba för att det käns bra att mina föräldrar litar på mig? Aja.. Har gjort någe som jag inte har gjort på hur länge som hälst ! Jag provade på å rita litte , mins när jag var mindre så ritade jag jämt men nu e de lika med aldrig!


RSS 2.0