Blogg från fiket

Hejhej! Monika här, tänkte gästblogga lite i Karros blogg. Vi är i fiket iaf och prataaar. Karro sjunger och börjar dansa som en galning på bänken. Lene är i fiket och leker cool som vanligt och lodisarna hänger i soffan. Det var en uppdatering från fiket, puss och kram vi syns på stan😘😘😘

Viktigt läs

Ska ta en blogg paus i en väcka så ni vet de så syns om en vecka 😉❤️

Trött på min dåliga hälsa

Blev ingen dans idag heller mår fortfarande inte så bra.. Men håller tummarna på att kunna dansa imåra :3 

Blev att åka in till tandregleringen idag igen.. Tappar ju gummisnoddarna hela jävla tiden.. Trött på de här nu kan jag bara få tandställning typ nu?!
Mys söndagNy rakade ben å sen mjukisbyxor på de! Kan någ vara bland de bästa känslorna som finns! Och som pricken över i har jag en ansiktsmask och OS på tvn:)

När livet är som bästAs fint väder med vännerna mina. Har haft en svin rolig dag i Persåsen med Hanna Moa Lollo Emma och Fia ! 
Synd bara att Fia fick ta bilderna och ville inte va med på dom .

Ne inte ett dugg bitter


Lång dag.. Börjar bli sjuk.. Inge dans för mig idag.. Livet suger..

Smutsiga skorDet är många som har frågat mig om vart jag köpt mina skor och har tyckt dom är fina. Faktist så är de här mina rid skor har haft dom i minst 3 år. Och eftersom att jag knappt rider längre så ren gjorde jag dom och tog på mig dom som vardagsskor. Men iallfall så kommer dom från Höörks men finns ej att köpa längre. 

Och jag har glömt bort att visa er min nya spegel så här har ni bild på den ;)

Idag har de varigt stressigt på skolan.. Hade nationella i matte muntligt, Buddism prov och som den irriterande pricken över i så hotar min slöjdlärare som även är min mentor att sänka mitt slöjd betyg från B till C om jag inte har stickat klart strumporna snart..

Stress,och mat i paradiset

Har varigt sjukt äckligt dålig på att blogga dom senaste dagarna men det beror endast på att jag har haft så fullt upp! Har haft prov varje dag den här veckan förutom i måndags och jag ska ha prov imåra också. Och så har jag dansat på som en galning för att lära mig alla danser jag missat XP och sen när jag kommit hem har jag varigt så sjukt trött att jag somnat direkt efter paradise! 

Å så är de ju final kväll i paradise! Är de bara jag som e nervös? Vill så gärna att Aina ska vinna men jag har så stort hat för Jesper som nu är hennes partner .. Ne gu, får ju någe fel i skallen av att tänka på de där..

Och idag hade jag "kompis middag" på HK å jag gjorde en Thailensk kyckling soppa med ris (svin go) och banan-milkshake med chokladsås (också svin go) ! Fick A på de allt som allt ;) Out side

Nu så e jag hemma igen! Har vart i Vålådalen (vet inte ens om det heter så) på ung ledar läger jippi... De va faktist inte så trist som jag trodde de skulle va :) Men kunde ha varigt roligare om vi inte bodde i ett hus som var lite out side och att jag fick damp ont i magen på kvällen och ville inte gå nån stans.. Men vi roade oss så bäst som vi kunde på rummen och ja de blev as bra att ba va med tjejerna å ha kul å mysigt !


 

RSS 2.0