Två år sedan

Vad gör jag när jag inte årkar med så mycke annat? Jo jag brukar oftast rita. Men jag visar nästan aldrig någon vad jag ritat för ja jag tycker inte om att göra de helt enkelt.
Men idag tyckte jag att ni kunde få se lite vad jag ritat genom dom senaste åren. Varning några ritade jag för över två år sen !
Massor av matSlutade kvart i 11 idag så de bliva att åka in till stan å äta lunch och shoppa lite.
Köpte skor en mössa trosor och en massa mat XP

Ensam på alla hjärtansdag

Har fått en del frågor om vad jag ska göra på alla hjärtansdag iår. Och jag ska nog vara lite självisk å bara va med min vänner och inte tacka ja till någon "dejt" .. För jag tycker allhjärtansdag är en dålig dag för en första dejt med någon.. Allahjärtansdag för mig är till för folk som är kära och har hänkt ihop ett tag och inte går på första dejt..

Och så har mina inte så kära vänner längre, gjort en fake profil på appen hott or nott och lossas vara jag ... Så gå inte på de jag söker inte uppmärksamhet på någon desperat sida xP


Om ni blir fulare blir jag finare?

Kikade nyss in på Zara Larssons blogg och ysh! Jag vill också va äckligt snygg! För enligt mig så är hon helt jävla super snygg! Perfekt från topp till tå är hon ! Hur blir man så perfekt någon som vet? Berätta för mig! Va inte dum å håll de för er själva låt hela värden få veta hur man blir äckligt snygg då skulle värden va så mycke snyggare ... Min logik XD Ne men allvarligt då hon lä väll va bland dom snyggaste artisterna ? Tvåa då förståss för den vackra Queen B är ju ren perfektion ! Beyonce och Zara lust å bli lite fulare så vi andra (jag) får känna mig lite finare ? Puss?


Årkar fan inte

Ne ysh.. Har fan inte tid med att åka på någe tråkigt ledar läger i helgen! Har 60 ord i ordkunskap tills på tisdag och buddismen till på onsdag ... Kan inte förstå mig på att de är rätt av kyrkan att dom anmäler oss (jag Några till unga ledare) till ett läger  3 månader innan det är å säger att om vi  inte kan åka dit måste vi betala flera tusen  kronor?! Och nu upprepar jag att dom anmälde oss till de här för tre  månader sedan då man inte vet vad man har i skolan eller tänk om jag hade blivit sjuk och inte kunnat åka? Då skulle jag vara tvungen å betala... Ne e så jävlaless nu

Bakade pizza bullar på hk idag blev ganska gött förutom att jag råkade ge på dragon på min och Melindas bullar...

Kolla va fint vårt kök är gemförelse med Hanna och Lollo :3 
Sova

Sitter i soffan å äter kakor... Bra start på morgonen :3
Asså kan snoddarna lossna lätt ? E typ rädd att dom ramlar ut.. 

Men snart fan åker jag till skolan awesome! Haha not.. Vill va hemma å sova!!

Fina tänder

Men Yey! Tror att jag klarade geografi provet på Asien , men baa för att jag tror att de gick bra lär de väll ha gått as dåligt XD 

Va till tanregleringen idag dom satte in snoddar så nästa vecka blir de att få min första tandställning.. Ja jag ska ha två hehe.. Den första ska flytta bak tänderna så jag får mer plats fram till , och den kommer sitta på baksidan av tänderna. Nästa tandställning blir Rells  och det är den som ska rätta till tänderna så dom blir fina och så jag inte biter mig i gommen längre XD
Så sant så man mår dåligt

Har inte tänkt så jätte mycke på  det nya betygssystemet på grund av att jag har haft de här systemet nästan hela högstadiet. Men efter att ha läst den här texten så känner jag igen mig i stressen som beskrivs och man mår fan lite dåligt när man tänker på att man kommer att ska ha de här betygs systemet dom kommande åren som kommer också.. Läs texten så förstår ni vad jag menar!


Särskriv som en riktig natur unge


Minns inte om jag någon gång berättade vad jag sökte för gymnasium eller linje? Iallfall så sökta jag 1:Naturvetneskap 2:Naturvetenskap internationell 3:Samhälle betende och sökte allt på wargen då. 

Haha fatta inte hur ni kan stå ut med att läsa min särskrivning?
Eller de kanske ni inte gör då heller XD men iallafall så är jag särskrivare och väldigt dålig på att stava i huvetaget.. Har jämt varigt de och jag befarar att jag jämt kommer va de. Haha lägg märke till att jag skrev befarar XD 

Ne nu ska jag plugga på Asien prov imåra då.. Varför sköt vi inte upp de tills på Onsdag istället? Hur fan tänkte vi där igentligen..

Buddha min homie

Panikem som uppstår, när man kommer till skolan och inser att man har prov på hela Asien och man trodde att man hade fleradagar till på sig att plugga.. Men så bra som man är ( okey inte bara jag min kära vänner också ) så övertalar man läraren att flytta provet till imorgon så jag (och vännerna mina) hinner plugga! 


Ne nu må jag återgå till att plugga på om min käraste Buddha.
You saved me a million timesSåg den här bilden å insåg hur rätt den har haha yes..

Tänker för mycke

Om man tänker som en mis Lysén så tänker du väldigt mycke på omgivningen,dig själv,skolan och aldelledes för mycke på framtiden. 
Vi håller på med  buddismen i skolan och jag vet inte om det bara är jag som får en massa tankar om livet varje gång man börjar plugga på en ny religion. Men de får jag iallfall. Buddismen går ganska mycke på att leva i nuet och inte sträva efter för mycke eller inte sträva efter några drömmar allst nästan . Genligt Buddha så kan man inte finna lycka så länge man har önskningar som tex bli känd och rik osv . Man har bara större chans att bli olycklig desto större förväntningar man har. Buddha menar att man ska ligga lite där mittimellan av lycka och olycka .. Tror jag haha.. 
Men jag håller nog inte med han med att inte tänka så stort och sträva efter nästan omöjliga drömmar. Om du bara ska vara en medelmåtta hela livet som inte vill ha någe krav hur ska du då kunna känna på din döds bedd att du left livet fullt ut? Buddha för mig är rena motsatsen mot uttrycket "YOLO" haha.. 
Men jag förstår han endå att vi tänker för mycke på framtiden och har för stora förväntningar och sånt. Men jag måste nog säga att jag är Häldre olycklig ibland och endån vetat att jag försökt en att vara något lycklig pågrund av att jag inte har någon drömmar att försöka finna lycka på men kanske misslyckats... För de e ju inte säkert att man misslyckas ? Eller? Haha ja jag e förvirrad XD 

Känner att det här blev ett långt inlägg om ett tråkigt ämne haha ... Även fast jag själv tycker sånt här är viktigt att diskutera men ja kanske inte på bloggen då men jaja .. ;)

Tjuv

Både bilderna nedanför är snodda från Annas blogg men jag gillar dom här två bilderna på oss ;) anledningen att jag snodde dom och lägger upp dom här är för att min fina vän Anna har kommit in på bandygymnasiet i Övik! Har känt Anna hela mitt liv å har jämt gått i samma klass som hon och efter sommarlovet lämnar hon kära Östersund och flyttar. Du kommer självklart att bli saknad! Men e väldigt glad för din skull som du har kämpat med dina betyg den här terminen !e stolt över dig! Grattis fina du!


Gött


Myser till de för mig själv med morötter å dip ;)

90% av mitt liv är skola

Kul att behöva plugga på en lördag.. Geografi prov på tisdag å kan typ 40% av vad vi ska kunna .. Men min dag blev nyss räddad när jag fick höra att hungergames 2 kommit ut på swe och att jag får suchi till middag :)

(Bilder från igår)Fuckyouputin

Sitter just nu i sängen å väntar på att Moa ska vakna..tror fan hon kommer vakna klockan 3 XD så jag får nog sitta här ett tag...

Igår blev det att efter skolan sitta å vänta i en kvart på min sena buss in till stan! Bussen kom 15:37 ungefär och min dans började 16:00 och jag kom in till stan 16:00 .. Å jag var tvungen å köpa nya underkläder så jag fick as jävla brottom! Kom fram till dansstudion 16:15 ...  Dansade till 17:30. Sen kom Kristoffer å hämtade mig å skussade hem mig. Sen kom Moa å då skulle vi laga mat med en början så gick de as bra vi gjorde kyckling wraps i ungen.. Men så glömde vi bort dom så dom blev brända.. Haha ofc! Men de va gött endån lite segt men gött! 

Min tur snart

Så snart Emma och Sara e klar inne hoss Arne är det min tur. Ska snart så snart till å söka å e inte riktigt säker på mitt val en med vi får se..Bigdeal

Ennu en skoldag ... Fast de e ju fan fredag vad händer ikväll då :3 
 
Idag ska jag för första gången ha mjukisbyxor på skolan! Ja de är en BigDeal för mig...You and me
Mjukisar

Blev att åka in till stan idag å köpa en massa saker..fast det bv bara ett par mjukis byxor haha. Gick med  Gustav .. Stackarn.. Kul för han att följa me mig runt i alla affärer haha jag skulle tycka det var tråkigt om jag va han...
 Mjukisbyxorns ör från bikbok iallafall 
Haha kolla bilden till höger :3Väntar

Sitter just nu å väntar på att få prata lite gymnasie snack med Arne .. Men Anna e så seg eller ja det kan lika gärna vara Arne som drar ut på tiden..


Fuck it al, fuck it al

Åh så fucking arg å irriterad .. Phuu andas take a deep breath... 
Mm.. Ska nog inte ta upp på bloggen varför jag e så sjukt arg.. Vissa saker ska man hålla för sig själv, det e de som kallas privat liv vilket jag inte värkar ha så mycket av längre..
 
Aa men vafan dags att bli lite djup-

The snow glows white on the mountain tonight,
not a footprint to be seen.
A kingdom of isolation and it looks like I'm the queen.The wind is howling like this swirling storm inside.
Couldn't keep it in, Heaven knows I tried.
Don't let them in, don't let them see.
Be the good girl you always have to be.
Conceal don't feel, don't let them know.
Well, now they know!

Let it go, let it go.
Can't hold it back anymore.
Let it go, let it go.
Turn away and slam the door.
I don't care what they're going to say.
Let the storm rage on.
The cold never bothered me anyway.
It's funny how some distance,
makes everything seem small.
And the fears that once controlled me, can't get to me at all
It's time to see what I can do,
to test the limits and break through.
No right, no wrong, no rules for me. I'm free!

Let it go, let it go.
I am the one with the wind and sky.
Let it go, let it go.
You'll never see me cry.
Here I stand, and here I'll stay.
Let the storm rage on.

My power flurries through the air into the ground.
My soul is spiraling in frozen fractals all around
And one thought crystallizes like an icy blast
I'm never going back; the past is in the past!

Let it go, let it go.
And I'll rise like the break of dawn.
Let it go, let it go
That perfect girl is gone
Here I stand, in the light of day.

Let the storm rage on!
The cold never bothered me  anyway.

,

!!Mm fast så himlans fri är jag ju inte ju som sakt inte 18..!!

FUCK IT AL,FUCK IT AL

DON'T GIVE A SHIT ANYMORE

FUCK IT AL,FUCK IT AL

FLIP THAT TABLE, SCREW YOU AL

I WON'T TAKE THIS BULLSHIT ANYMORE

FUCK ITTT ALLLLLLL
Ångest


Sämsta hårdagen idag.. Hatar att gå omkring å känna mig ful.. Särskilt när man e bland folk tex skolan. De är någon fix ide jag har att jag måste se typ bra ut hela tiden.. Vilket jag värkligen inte tyckte jag jag gör .. Så ni kan ju förstå hur ångest jag kan få ibland hehe 😝👌

Dansat idag som vanligt.. Men ja de e ju kul men börjat bli orolig över skolan... Hade liksom biologi prov idag å jag tycker värkligen om biologi men det kändes inte allst någe bra idag på provet.. Å jag vill verkligen inte sänka mina betyg.. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra..

Expert på att slösa

Bästa dagen i månaden e ju den 20e iallafall för lilla mig som får barnbidraget då! Kan ju inte på stå att jag hatar pengar :3 jag gillar att slösa pengar å framför allt på kläder och mat! Donken e mitt tredje hem ;) 

Säger gonatt nu ja ska kolla på paradise snart, Jesper kommer ju tillbaka de får man inte missa...Vill ha allt

Å sitter å kollar på kläder jag vill beställa och har lite smått ångest... Vill ha typ allt ju! Men har värkligen inte råd med någe mycke just nu... Tror jag ska beställde någe från hollister iallfall får se vad det blir... Först ville jag va en väst... Sen ville jag ha mjukis shorts ... Å sen en tröja men nu sitter jag å kollar på jackor.,. Hahah åå vad ska jag köpa?!!
Lördag söndag

Filter

Så här såg jag ut igår halft iallafall.. De nån tix jag har att ta kort på bara halva ansiktet ..
frukost på sängen

Lyxade till min morgon med frukost på sängen :3 det är vad jag kallar en bra start på dagen ... Ni som har de strässigt varje vardag till skolan eller jobb och hinner knappt svälja maten ta de här rodet från mig nu. När ni vaknar upp en mysig lördag morgon kliv upp gör en enkel frukost och ta med den å gå och lägg dig igen . De e så mysigt att ligga/sitta i sängen under ett tjockt täcke å dricka varchoklad å bara koppla av till någon bra film eller tv serie eller musik? Eller så bara njuter du av tystnaden ;)

Själv så fick jag sällskap av rosa Livets plågor

Hemma. Yes det blev inte som planerat det fanns inga platser kvar på hundraåringen så det blev Jack Ryan .. Haha den va en aning komplicerad jag fattade inte så mycke och Nils fattade nog inte så mycke mer en vad jag gjorde haha.. Men den va bra ;) men ska nog se den igen för jag hatar när man inte fattar en film.. 
 Nu ligger jag i soffan å e riktigt fucking trött å har mensvärk.. Livets plåga!

Hej Nils vet att du kommer hata mig nu!
I need your love

Biden längst upp i vänstra hörnet är Annas bild finns även på hennes blogg ;)Röda leppar med kli

Skönt att bara vara hemma å koppla av ett tag idag då jag inte dansar... Men kom ju på att jag har ju förfan so inlämning till imåra å jag fattar inte ett skit på den.., en annan kul sak e att jag fått en allargisk reaktion mot något så att det kliar runt mina läppar.. Fml.. Gu vad länge sen man skrev så 😳 de kanske e lite p12?..  Aja jag e en p12 satt haha.

Imåra blir de dansa igen sedan bio . Ska se den där filmen om hundraåringen hoppas den e bra nu alla säger attd en e bra så nu får den Fan ta å va bra också haha känner att jag verkligen e på bra humör idag.. Not... Hah yes idag så känner jag mig så badass hahaGött

Sitter i soffan å fikar :3 de e sjukt konstigt att hinna äta frukost varje dag för mig, brukar ju jämt ha as brottom till bussen . Men nu när pappa har slutat jobbat (han jobbar aldrig på vintern han e asfalts läggare) så sjussar han mig till skolan å typ tvingar mig att äta frukost haha yes..

Ingen dans idag. Idag blir de bara plugga plugga plugga...Super duper nöjd

Va på makeupstore kurs idag :3 as nöjd med min Sminkning och hon som sminka mig va så duktig på att lyssna på hur man beskriver att man vill ha de! Super duper nöjd! Och hon var otroligt trevlig! Och även fast jag hsr varit där förut lärde jag mig endån så mycke. Köpte en ögonskugga, face mist och en ny puder borste. Skulle ha köpt en ny eyeliner men dom var slut för tillfället.. Så det för jag köpa nästa vecka istället. Har inte så bra bilder skulle till dans studion direkt efter så jag låste in mig på toan å tog lite selfies haha XDMars vart e du?

Jag e så chopping sugen just nu men ... Jag e pank haha å det e så mycke jag vill ha just nu! Så nu vill jag att mars månad kan ta å komma någon gång så jag får fylla år och får en massa pengar så jag kan choppa de jag vill ha! Det som står högst upp på måste ha listan just nu e en Oddmolly kofta sen en ny väska och sedan den rosa DW klocka från DM retro! Så 11 mars jag väntar på dig kan du komma??!!Jag gillar mat ju..

Haha kände att jag var tvungen att ta upp dehär nu, det ä så många av mina kära vänner som pratar om att dom ska skaffa sexpack eller gå ner i vikt tills sommaren. Och så berättar dom hur dom ska träna och vad dom ska äta och vad dom ska sluta äta. Haha jag fattar inte hur man kan bara sluta äta någonting som tex godis å glass bara för att man tror att man ska gå ner i vikt av att bara sluta äta de? Och mina vänner behöver inte gå ner i vikt dom ser as bra ut precis som dom e<3 men iallfall så sitter dom där å pratar om hälsosamma koster å jag kan inte förstå dom.. Ja vist jag älskar sallad å äter det ganska ofta men! Jag älskar även BJ och donken å bylla mat även! Och jag skulle aldrig kunna tänka mig att sluta äta de;) men ja vist man e ju olika å vissa har tex problem med fetma men de har inte jag eller mina vänner;)


Utmattad

Nu så e jag hemma dö trött å utsliten .. Haha.. Märks som fan att man inte har dansat på länge !! Blev så trött så fort.. Haha tur att det bara är måndagar som e så här långa ;) dansar till halv sex imåra så då blir de inte lika jobbigt ;) men nu ska jag fika å sen gå och lägga mig å tagga inför morgondagen!

Btv så har jag haft värsta djupa snacket med dadi om gymnasiet och om vad jag vill bli å sånt.. xD haha jag hatar att prata om sånt! Just för att jag inte har en aning om vad jag vill bli!Måndag..

Godmorgon! Sitte just nu i soffan å fikar (GÖTT) inte varje dag jag hinner blogga på morgonen ;)

Idag blir det dansa från klockan halv fem till nio på kvällen, ska bli härligt att få komma iform igen efter all julmat å nyårbyfé å allt sont som har gett mig en kagge på magen ... xD
BORN N PARADISE

Va in på Parelle här i ÖSD här om dagen och så började man prata med ett av butiksbiträdena (sjukt jävla trevlig så ni vet) och så fick jag ett doft prov på ESCADAS nya parfym "Born in paradise" och en liten prova på flaska med parfymen i. Och nu sitter jag här i sängen å är helt övertygad om att jag måste köpa parfymen! Den lucktar ricktigt gått och är inspirerad av pinjacolada och luktar en blandning av cocos,melon,ananas och äpple. En lite exotisk lukt men den e helt lagom. Jag tipsar starkt om att ni ska köpa den för de ska jag göra haha ;)

Däe e fortfarande fredag..

Redan söndag? De e sjukt...vad hände med min helg? De va ju nyss fredag XD 

Måndag i morgon för er som inte redan visste det.. Dansa dansa dansar imåra ! Så skönt, ,men gu va stel man kommer va.. Haha.

Ska ba chilla hela dan å kolla på filmer å gammal serier! Är det bara jag som undrar när det kommer komma nya avsnitt av "orange is the new black " ?? Saknar den serien vill ha nytt nu! För er som inte har sett den SE DEN! Den e verkligen bra! Finns på netflix och dreamfilm .På mitt huvve

Älskar min fluffiga Björn fitta som dom kallas den e så skön OBESKRIVLIGT!!

Utsökta för facet men det har varigt en långdag å då ser men en aning sliten ut tillslut..
Navel

Bild när jag har på mig mitt nya linne eller magtröja eller vad man ska säga. Ska ha den att dansa och mysa i iallafall !
  
Åå Gud vad jag vill ta hål i min navel!! Blir galen ju! Jag älskar att ha tröjor där man visar naveln så hur snyggt skulle det inte va med en navel persing ?!

Dramatik

Vart att åka in på stan idag med Moa som försov sig så man fick tvinga ner Lollo att väcka hon.. Så nu e jag skyldig hon en tjänst också.. Köpte ett mjukis linne på BikBok bild kommer sen. Och en annan grej. Och nu blir de till att sova hoss Moa som e just nu djup deprimerad på grund av att hennes kanin bet söner hennes tvåmeters laddnings-sladd.. Så nu sitter hon å pratar om att det är som att bränna upp två hundra kroner blablabla.. Så dramatiskt xD

Äntligen börjar de märkas att det är vinter! Så stolt över att bo i norrland nu! Snö och över 16- grader just nu och det sejs att de ska bli över 25.-. Om de nu är sant;) gillar när det mörks att det är vinter ;)
Hurtig

Jag ba så trött igår kväll så jag glömde ju säga att jag hade varigt på gymmet! Haha de e stora fram steg för mig att gå till gymmet, det här va liksom andra gången i mitt liv jag har gymmat😝 
Jag gick ju inte dit själv! Jag gick dit med mina fina vänner ofc!

Kolla in mina muskler blir ni inte avensjuka? xDFredag

Känner att jag alltid lägger ut så mycke bilder på mig själv asså för mycke! Haha men jag har så svårt att välja vilken bild jag ska ta så då blir de så här .. Ska försöka bättra mig jag lovar;)

Myskläder
Tröja: DMretro
Byxor: Hollister
Tofflor: DNA märke DuckMe
Mys

Förtsa skol dan..

Jag känner värkligen hur mycke jag inte gillar skolan just nu.. Jag hoppas värkligen att jag kommer in på naturvetenskap på Wargen så jag slipper tex SO e så oerhört trött på min SO lärare han e as skyst å så men han e så komplicerad och han förväntar sig så mycke å jag årkar inte med de..

Lite fina bilder från idag på mig å Lollo😂😘


Ska jag ut å resa??

Snabbis på stan idag med mami å dadi. Jag gick omkring lite själv å kollade ut lite saker som jag ska spara till hittade en as fin tröja för 1699 så får spara lite.. Men sen så gick jag på MQ å köpte en fin marinblå topp för 399 från STOCKH LM så jag tyckte de va as bra pris på den! Och mami hittade en svart klänning på rean på MQ som satt as bra på hon! 

Sen så gick vi å fika jag åt en kyckling sallad mums:3 sen stack jag en snabbis till makeupstore å skulle kolla vilken dag jag ska dit på privatkurs.. Ja jag hade glömt bort när jag skulle dit.. Men sen så gick jag å mami å dadi in på resia för att kolla på resor! Så vi ska åka antingen på påsklovet eller väckande före yran till Turkiet blir de nog ;) blev tyvärr inge Thailand för mami årkar inte flyga dit så de va ju synd! 

Lite selfies på mig i min nya topp..

Sträck ut

Har inte dansat på över en månad ... Kände lite skuld för de så ja vad gör man inte en söndag kväll då? Haha jo jag tränade lite å stretchade för att komma ikapp lite <3Tackar för igår!Lite bilder från gårdagen å i natt , Dadi fyllde 50 år! Tackar alla för en bra dag å awesome kväll😘❤️

Fredagsmyset

Igår fuck jag byxorna från hollister över glad 😁👌tror jag ska beställa ett par pösiga också så jag har lite att välja på . 

Just nu ligger jag i sängen å myser med lilla gumman min , Maj min hund . Har på mig mys kläder idag bara för att det kändes så rätt! 

Tröja:Hollister
Byxor:Hollister
Tofflor: Från DNA mörke DuckMeRSS 2.0